Skip to content

Persoonlijke begeleiding

Binnen Jong Bewust zijn er jongeren die hun eigen praktijk hebben en/of persoonlijke begeleiding aanbieden*. Klik op de titel of foto voor meer informatie of website.


Roos Stokkel – Energetische Reader & Healer

profielfoto-kopie

Bij een Reading stem ik me energetisch af op jouw energieveld, je chakra’s & aura. Ik vertel vervolgens wat ik bij je zie en voel, zodat jij ook de ruimte krijgt om te voelen. Wat er wordt benoemd in een Reading heal ik eveneens. Healing is als een energetische massage waarbij energie’knopen’ los worden getrild zodat de energie beter kan gaan stromen. Daardoor geeft een Reading zowel inzicht als transformatie.
Lees hier meer.

 


Edwin Ligt – Energetisch therapeut

Wat zijn belangrijke thema’s in mijn praktijk?
Geen richting/doel in je leven
Meer in je eigen kracht komen.
Vanuit hoger perspectief naar situaties kunnen kijken.
Meer contact met je lichaam krijgen.
Heling van blokkades.
Lees hier meer.


Angela Coulet – Gezondheidscoach


Als gezondheidscoach kan ik zien wat er allemaal mis gaat met je gezondheid, dankzij mijn kennis over verschillende brede onderwerpen. Ik bestudeer je lichaam, je gezicht, je klachten en ik zal invoelen om blokkades te vinden. Je ontvangt hiervan een persoonlijk plan, waarmee jij zelfstandig aan de slag kan.

Lees hier meer.

 


*Jong Bewust geeft aanbevelingen van jongeren die we vertrouwen. We kunnen natuurlijk niet zeggen hoe succesvol dit voor je zal zijn. Het is je eigen verantwoordelijkheid om hiervoor te kiezen.