Skip to content

De organisatie

Jong Bewust is eind 2013 gestart door Willemein Hofland, Roos Stokkel heeft zich aangesloten en in 2017 de organisatie overgenomen. 

Roos StokkelRoos Stokkel, (1990)
Ik ben Healer en Reader (gecertificeerd bij Mens & Intuïtie en Basic-Level in Human and Universal Energy®) en volg een (voor)opleiding Human Design-analist (Human Design Wise).

Wat betekent Jong Bewust voor mij
Toen ik bij de eerste ontmoetingsdag van Jong Bewust aanwezig was werd ik getroffen door de bekrachtiging in het gezelschap van gelijkgestemden. Ik was op zoek naar mijn draai in de maatschappij, en wilde vanuit mijn gevoel leven. Andere bewuste jongeren ontmoeten heeft mij daar enorm bij ondersteund. Ik werd zo enthousiast dat ik zelf ook ontmoetingsdagen ben gaan organiseren. Voor mijn opleidingen vind ik het fijn om een speelveld te hebben voor mijn manier van heling. Jong Bewust is zo’n veld, een gevend en ontvangend speelveld voor bewuste jongeren om vaardigheden op de weg van bewustwording uit te proberen.

Hoe ik bijeenkomsten organiseer
Ik ben in mijn element als ik zowel creatief en speels kan zijn, maar er ook ruimte is voor diepgang en oprecht contact. Ik reageer daarbij op wat er aanwezig is in het moment. Daarmee nodig ik je in een bijeenkomst uit om bij jezelf te komen. De herkenning en aandachtige manier waarop we met elkaar omgaan in Jong Bewust, creëren vaak helende momenten, waarop puzzelstukjes in elkaar vallen.

Voor contact, stuur een mailtje naar roos@jongbewust.nl