Skip to content

Themadag Human Design

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 29/01/2017
10:30 am - 4:30 pm

Categorieën


Human Design geeft inzicht in onze unieke blauwdruk. Het is heel concreet en kan je helpen jezelf te begrijpen en accepteren. Door een chart te maken gebaseerd op het geboortemoment, ontstaat er een configuratie van energiestromen, geactiveerde centra en open centra. Het geeft je de ‘gebruiksaanwijzing’ om je energie daarin op de optimale manier te laten stromen. Daardoor zul je minder weerstand in je leven ervaren. Door de strategie en innerlijke autoriteit van jouw auratype te volgen, kom je vanzelf op het pad van je levensdoel terecht. Wij leven als mensheid in een overgangstijd naar een nieuw bewustzijn, en Human Design is er om je te helpen dit te begrijpen en hierin te navigeren. Wat is dat precies voor overgangstijd en wat is onze rol daarin? Wil je beter begrijpen welk auratype je bent, en waarom wij als mensen collectief vanuit ons hoofd in een systeem leven?

schermafbeelding-2016-11-21-om-20-50-52Deze dag is bedoeld om een globaal overzicht te geven in Human Design. Ik geef een presentatie over de 4 auratypes, hun strategieën en historische context, de innerlijke autoriteiten en alle energiecentra. Er is gedurende de dag voortdurend ruimte voor vragen en persoonlijke ervaringen. We gaan lunchen op het moment dat we honger hebben, en we kunnen eventueel een korte wandeling maken. De presentatie van de informatie en ons ritme op de dag zelf verloopt daardoor intuïtief. Aan het eind van de dag is er de mogelijkheid om combinatiecharts te maken van tweetallen, en eventueel onze groepsenergie (penta) te bekijken, als er nog tijd over is.

Neem je eigen chart mee! Hier kun je die aanmaken: www.jovianarchive.com

Door de opzet van de dag is er ruimte om enigszins op de afzonderlijke charts in te gaan. Mocht je dieper in je chart willen duiken, vraag dan een officiële Human Design-analyse aan bij een professional. Op deze website vind je het overzicht van geaccrediteerde Human Design-analisten.

mijn hdRoos Stokkel

Ik ben een 3/5 Splenic Pure Generator. Ik ben in (voor)opleiding tot Human Design-analist, heb me de afgelopen 3 jaar intensief verdiept in dit systeem en zit 4 jaar in het experiment. Ik gebruik in de begeleiding van de dag mijn intuïtie als leidraad, en nodig je uit om alles wat ik zeg aan je eigen innerlijk weten te toetsen.

Datum & Tijd – Zondag 29 januari, 10.30 tot (ongeveer) 16.30 uur.

Plaats – Zwolle, adres wordt gemaild.

Prijs – €15,- , dit kun je overmaken of ter plekke contant betalen. Zie ‘spelregels’ voor informatie over betaling. Voor thee en iets lekkers wordt gezorgd, lunch mag je zelf meenemen.

Aanmelden – In het formulier hieronder kun je je aanmelden met je naam, telefoonnummer en in het opmerkingenveld je geboortetijd, -datum en -plaats. Een geboortetijd is belangrijk, die kun je opvragen in je geboortecertificaat bij de gemeente waar je bent geboren. Zo weet ik van te voren welke types er komen en kan ik mijn presentatie hier beter op richten. Je mag je eigen chart uitprinten en meenemen. Een notitieblok en pen meenemen kan prettig zijn.

Er zijn 4 plaatsen. Een week van te voren mail ik of de Themadag doorgaat (bij genoeg aanmeldingen) en geef ik mijn eigen telefoonnummer en eventueel meer informatie. Het uitwisselen van telefoonnrs is voor als je verlaat bent, ik ga uiteraard vertrouwelijk om met al jouw gegevens.

NB: Deze dag is inhoudelijk hetzelfde als de vorige Human Design-dag. Hij is geschikt voor beginners en voor mensen die hun eigen research al hebben gedaan en graag een ‘samenvatting’ willen krijgen en hun vragen willen stellen. Als je behoefte hebt aan een soort tafelbijeenkomst voor ‘gevorderden’, laat me dit dan even weten, dan organiseer ik die als ik er een respons op voel! 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.