Skip to content

Picknickwandelingbijeenkomst

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 10/09/2016
10:30 am - 4:30 pm

Locatie
Maarn

Categorieën


Jippie! Er is in september weer gelegenheid om andere jong bewuste mensen te ontmoeten. Op zaterdag 10 september organiseer ik (Roos) weer een bijeenkomst.

De opzet is zoals in eerdere bijeenkomsten: gratis, buiten in de natuur, met een geleide meditatie om te beginnen, een informele voorstelronde en verder is de dag vrij aan invulling. Lunch en andere versnaperingen mag je zelf meenemen. Misschien vind je het ook leuk om iets lekkers uit te delen. Attributen zoals frisbee’s, picknickkleden, leuke orakelkaartendecks en dergelijke zijn ook van harte welkom. Het is sowieso handig om iets mee te nemen om op te zitten.

De locatie is de Utrechtse Heuvelrug bij Maarn. Dat is een plaatsje naast Utrecht, met de trein op 15 min afstand van Utrecht centraal. Bij het station in Maarn is een bakker geopend waar je naar de wc kunt. Vanaf het station is het niet ver naar het natuurgebied.

We verzamelen rond 11.00 uur bij de tunnel onder het station. (De trein uit Utrecht komt om 11.oo uur aan.)

De eindtijd staat niet vast, zo tussen 3 en half 6, afhankelijk van de flow van de dag.

De bijeenkomst gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen. Ik laat de week van te voren per mail weten of de bijeenkomst doorgaat, en dan geef ik ook mijn telefoonnummer en evt. meer praktische informatie. Hieronder kun je je eigen telefoonnummer invullen, zodat we elkaar kunnen bereiken als je verlaat bent.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.