Skip to content

Ontmoetingsdag

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 21/02/2016
11:00 am - 4:00 pm

Locatie
Westerveldse bos

Categorieën


Heb je zin in een laagdrempelige dag in het gezelschap van gelijkgestemden? Om inspiratie en energie op te doen, met elkaar te praten en nieuwe of bekende mensen te ontmoeten?

Op 21 februari is er weer zo’n dag. Van 11.00 tot ongeveer 16.00 uur.

De startplek van deze wandeldag is bij mij thuis (adres mail ik je nog) en loopt door het Westerveldse bos aan de rand van Zwolle, dat we te voet kunnen bereiken. Afhankelijk van het weer blijven we kort of lang buiten, en de rest van de dag zal zich binnen in de warmte afspelen. Neem stevige schoenen mee die vies mogen worden, en misschien meer van dat soort weerbestendig materiaal (paraplu’s, regenjassen, badeendjes etc).

De bijdrage is zo’n 2 euro, voor koffie of thee (eten niet inbegrepen), die je vrij mag geven in een daartoe bestemd potje. Als de dag jou meer heeft gegeven, staat het je ook vrij om een voor jou passende gift te doen, en een creatieve inbreng op de dag zelf wordt warm verwelkomd.

log-336573_960_720Ik zal deze dag energetisch bijsturen en een meditatie doen om te landen en af te stemmen, maar verder is het de bedoeling dat er vanuit het groepsveld ontstaat wat er mag ontstaan. In mijn ervaring is een groepje gelijkgestemden bij elkaar al een goed genoeg recept voor een geslaagde dag 🙂

Ongeveer een week van tevoren mail ik de details (adres, mijn telefoonnummer), en of er genoeg aanmelding zijn om de bijeenkomst definitief door te laten gaan. Aanmelden kan hieronder. Door telefoonnummers uit te wisselen kunnen we contact houden als je verlaat bent.

Ik hoop jullie dan te zien!

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.