Skip to content

Oktobermeeting

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 25/10/2015
11:00 am - 4:00 pm

Locatie
Het Engelse Werk, Zwolle

Categorieën


De uitbundige kleuren van de herfst nodigen je uit om te genieten van boswandelingen in de natuur! Het rode licht van de herfstzon, die een stuk lager aan de hemel staat, is grondend en brengt je tot rust in je lichaam, zodat je helemaal opgeladen de winter in gaat. Een uitnodiging om onze longen te vullen met verse zuurstof en rijke, voedende bosgeuren…

Op verzoek organiseer ik in oktober weer een open meeting in de buitenlucht, waarop iedereen kan aanhaken. Het is een laagdrempelige bijeenkomst die in het teken staat van verbinding, aandacht en spel. Ik begeleid een korte verbindende aardingsoefening bij aankomst, en daarna is er een voorstelronde. We gaan een stukje wandelen, zitten (als het niet te nat is), praten, en ik begeleid deze gesprekken volgens mijn intuïtie zodat er een veilige, liefdevolle sfeer ontstaat. Verder is het een dag die ontstaat zoals hij wil ontstaan, met ruimte voor alle verbindingen die gelegd kunnen worden! Als je spelletjes wilt meenemen (een frisbee, een bal, een kaartendeck) of edelstenen, is dat welkom. Als je de gelukkige bezitter bent van een picknickkleed, mag je die ook meenemen, al is het even afwachten hoe het weer zal zijn of we die ook kunnen gebruiken.

Eind oktober is het al wat frisser buiten. De invulling van de dag is dus ook afhankelijk van wat het weer doet. Doe vooral warme, comfortabele kleding aan, en schoenen die vies mogen worden in een park waar mogelijk modder ligt 😉 Een paraplu of regenjas kan ook fijn zijn.

De eindtijd staat niet vast: ik schat in dat we om ongeveer 16.00 uur klaar zullen zijn, maar dat hangt er maar net vanaf wanneer je zelf weg wilt, hoe het weer is en/of de ambiance in het restaurant als we daar terechtkomen, en tot hoe lang de groep een groep is. Uitloop is ook mogelijk!

forest-63275_640Locatie

De locatie is een park in Zwolle, waar je met bus 100 of 203 kunt uitstappen op halte ‘Het Engelse Werk’, een reis van 9 min vanaf het station. Bij de bushalte zullen we verzamelen om 11.00 uur. Ik stuur je nog een mail met mijn telefoonnummer, en in het aanmeldformulier onderin moet je de jouwe invullen, zodat we elkaar kunnen bereiken bij vertraging.

Bij slecht weer is er uitwijkmogelijkheid naar een café in de buurt, waar we een kopje thee of iets dergelijks kunnen drinken. http://hetengelsewerk.nl

Eten

Je mag zelf iets meenemen/bestellen in het restaurant. Het hangt van het weer af of er gelegenheid zal zijn voor een picknick, maar als je iets (zelfgemaakts) wilt uitdelen is dat natuurlijk altijd leuk!

Vrije bijdrage

De dag zelf is in principe kosteloos. Het zou echter fijn zijn als je iets wilde doneren om de website van Jong Bewust in stand te houden, en wat je ervoor terugkrijgt is mijn inzet in de groepsgesprekken en de begeleide meditaties.

In de week ervoor hoor je of de bijeenkomst genoeg aanmeldingen heeft om door te gaan.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.