Skip to content

Roos Stokkel – Energetische Healer & Reader

 profielfoto-kopie☀♥☀ Reading

Bij een Reading stem ik me energetisch af op jouw energieveld, je chakra’s & aura. Dit gebeurt in verbinding met mijn hogere essentie en gidsen. Ik vertel vervolgens wat ik bij je zie en voel, zodat jij ook de ruimte krijgt om te voelen. Wat er wordt benoemd in een Reading heal ik eveneens. Healing is als een energetische massage waarbij energie’knopen’ los worden getrild zodat de energie beter kan gaan stromen. Daardoor geeft een Reading zowel inzicht als transformatie.

☀♥☀ Waar kan ik je mee helpen?

  • begrijpen hoe jij nu in het leven staat,
  • verheldering over (levens)vragen,
  • reading t.o.v. iemand anders (zgn. relatiekoorden),
  • fysieke kwalen waar je de diepere laag van wilt begrijpen,
  • inzicht in je chakra’s en aura (eventueel met behulp van een aura/chakratekening),
  • thema’s uit vorige levens,
  • horen wat je gidsen je te vertellen hebben,
  • auratekeningen

Of iets heel anders. Welk thema of welke vraag je ook hebt, ik kan invoelen wat ik voor je kan betekenen. Wellicht heb je een keer in mijn blogs iets interessants gelezen: alles waar ik zelf over schrijf kan ik ook voor jou Readen, helemaal afgestemd op jou.

☀♥☀ Tarief en duur

Ik bied Readings aan van een uur tot anderhalf uur voor €60,-.

☀♥☀ Plaats

Zwolle. Face-to-face bespreek ik wat ik zie en voel en leid ik je zo door de Reading heen. Er zit ook altijd een Healing inbegrepen op de dingen die geraakt worden en ik zorg ervoor dat je weer goed naar huis gaat.

☀♥☀ Reading op afstand

Ik kan ook Reading op afstand doen, dan neem ik ongeveer een uur de tijd en krijg je daarna een (korte) mail met de belangrijkste punten uit de Reading – je kunt er verder van uit gaan dat het in de energie allemaal al is getransformeerd. Dit is €40,-.

✳✳☀✳✳☀✳✳☀✳✳☀✳✳☀✳✳☀✳✳☀✳✳☀✳✳☀✳✳

☀♥☀ Reading met Human Design

Als je interesse hebt in Human Design, is ook een chart-reading mogelijk. Human Design is een systeem om je te helpen beslissingen te maken als jezelf, en je energieveld beter te begrijpen. Het geeft jouw energetische blauwdruk weer. Daarbij zal ik me afstemmen op jouw vragen. In vervolgsessies kan je ik je ook helpen met de processen rondom je strategie, innerlijke autoriteit of open centra, en je weerstand (frustratie/verbittering/woede/teleurstelling) helpen begrijpen en helen. Ik gebruik mijn intuïtie om het kernthema van dit moment te duiden en zal ingaan op jouw behoefte.

Roos geeft hele fijne en verhelderende readings. Ze heeft me enorm veel geholpen om inzicht te krijgen in mijzelf via het Human Design systeem. Het bijzondere van een sessie met Roos vind ik dat zij zo’n krachtige spiegel is. Door bij haar aanwezig te zijn kon ik alleen al sterk groeien in mijn bewustzijn en alle inzichten die daar nog bij kwamen vulden dat alleen maar nog “kloppender” aan. En nu deelt ze haar talenten met de wereld, dus als jij meer inzicht wil krijgen in jezelf kan ik Roos echt aanraden! – Tamara

Mijn tarief voor een startreading is €70,-. Het duurt ongeveer 2 uur.

Ook kan het ‘op afstand’ via de mail, dat is €50,-.

In de vervolgsessies na een startreading bied ik intuïtieve, helende begeleiding op wat er aangeraakt is, het tarief hiervoor is €50,-.

✳✳☀✳✳☀✳✳☀✳✳☀✳✳☀✳✳☀✳✳☀✳✳☀✳✳☀✳✳

Als je interesse of vragen hebt, neem contact op via roos@jongbewust.nl.