Skip to content

Angela Coulet – Gezondheidscoach


Als gezondheidscoach kan ik zien wat er allemaal mis gaat met je gezondheid, dankzij mijn kennis over verschillende brede onderwerpen. Ik bestudeer je lichaam, je gezicht, je klachten en ik zal invoelen om blokkades te vinden. Je ontvangt hiervan een persoonlijk plan, waarmee jij zelfstandig aan de slag kan.

Angela motiveert je en geeft je tools, zoals een stappenplan, gezonde recepten, advies en inzicht over emoties. Je kan ook een kookworkshop boeken. Eventueel verwijst ze jou door naar de juiste alternatieve therapeut.

Ideaal als je de weg kwijt bent, van alles al hebt geprobeerd en niet vooruit komt.

Ik heb mensen geholpen met afvallen, slaapproblemen, maar voornamelijk vage klachten, zoals depressieve gevoelens, niet goed kunnen concentreren, vermoeidheid, hormonale problemen. In veel gevallen hebben ze het zelf niet door hoe veel ze meeslepen elke dag. Het leven moet prettig zijn, geen worsteling! Graag help ik jou vrij te komen van deze beperkingen, zodat jij ook je missie kan leven!

Voor meer informatie, zie www.impuls-voeding.nl